Timeouten
Hej alla mina fina läsare, efter vad jag förstår eller vad jag inte förstår så har jag fått undringar var mitt bloggande har tagit vägen. Men i dessa handbollstider så tog jag också timeout. Men nu är jag på g igen. Så här kommer lite efter.

Efter vinresan hade FB Citygrupp en träff på Hotell Masa, mat, vin och Elvis look a like show. Nästan som Glenn Wish fast bara nästan. (null)
Sen kom våra vänner Göran och Bitte Wigermo, fick även träffa Agneta Byrhult också en Kristianstadsbo. Hon bor härnere permanent.
(null)
Vi träffade även Lasse och Laila som tog ner lite av våra saker från Kristianstad 
Tack för hjälpen, de blev middag på vår favorit kinesrestaurang Nuevo Mundo.
(null)
Det är roligt med alla nära och kära hemifrån som kommer och hälsar på.
Sen var det dags för broder och kusin Inger. Solen strålade och det blev beachbesök, kanske årets sista bad. Med dom här ungdomarna blev det utgång varje kväll (anm. Broder 74 och kusin 85).
(null)
Under denna tiden köpte vi nya fönster till lägenhet en, håller både isbjörnar och moppeknatter ute.
(null)

Minisemester i Valencia 4 dagar 🇪🇸🇪🇸
Valencia är Spaniens tredje största stad med ca 2,5 miljoner invånare. Ligger i östra delen mitt i Levantebukten mellan Costa blanca och Costa del azahar.
Vi åkte buss till Alicante (50min) och där bytte vi buss till Valencia (2,5 h). Vi bodde på Sweet Continental hotel, perfekt läge till det mesta. Saluhallen var helt fantastisk.
(null)
Fast höjdpunkten var helt klart Oceanografic.
(null)


(null)
Europas största akvarie, med hajar, alla sorters fiskar, delfiner med allt som finns i vatten. Oss tog det ca 3 timmar att gå runt. 
 Valencia helt klart sevärd.
(null)
När vi sedan efter fyra dagar vände hemåt plockade Lasse och Laila upp oss i Alicante för vi blev hembjudna till deras Casa i Monforte del Cid som ligger strax utanför Alicante. Dagen efter åkte vi till en vingård som heter Casa Sicilia i Novelda.
Jag vill ju inte trötta ut er men det kommer mera...