Efter regn kommer sol
Idag har vädret inte varit på den snälla sidan. Varmt men regn så gott som hela dagen. Men vad gör det när vi har så många vackra dagar, som i söndags tex. Då gick vi ut på bryggan i Torrevieja som är 1350 m lång. Där går man, springer man, och njuter av alla båtar som man ser och önskar man satt i.
(null)

Söndag här nere är verkligen en vilodag. Affärerna stängda folk är ute och går och umgås. Kanske något att ta efter i Sverige. Vi pratar om att ha mer öppet, bättre tillgänglighet men nu som gammal handlare undrar jag om det är rätt väg att gå.
Vi behöver kanske också vilodagen.
(null)
Idag har vi varit hos vår mäklare och diskuterat vårt nya kök, valt bänkskiva mm. Arbetet går framåt och vi hoppas kunna flytta in i slutet av mars. 
Vi såg en kul bil på stan, lättparkerad och namnet var ju passande "microcar". Ja en sådan hade passat oss, det här med Cadillac är nog ingenting för oss.
(null)
Nu har vi varit här i två månader och tiden bara springer iväg. Alla undrar vad man gör som pensionär hela dagarna. Samma som i Sverige fast klart bättre väder brukar jag svara. 
Ha de fint mina vänner 🇪🇸🇸🇪